"Vakkennis overdragen, enthousiasmeren en samen werken naar een waardevol diploma!"
"Ik zorg ervoor dat studenten straks vitaal aan hun loopbaan starten!"
"Verrassend, vernieuwend en flexibel!"

Nieuwsgierig naar een baan in het onderwijs?

Bekijk de vacatures

Vacatures

Werken bij het ROC van Twente

Wij zijn dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Ruim 2.000 medewerkers verzorgen beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor bijna 18.500 studenten en cursisten.  Op vijf hoofdlocaties in Almelo, Hengelo en Enschede, ‘in-company’ bij bedrijven en instellingen en op talloze kleinere onderwijslocaties in heel Twente, verdeeld over 11 MBO Colleges. Het onderwijsproces wordt ondersteund door een aantal stafdiensten.

Meer weten over onze organisatie en de opleidingen die wij aanbieden? Lees dan hier verder >

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je weten hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende periode verwachten of heb je meer algemene vragen over werken bij het ROC van Twente? Schrijf je dan nu alvast in, door een mail te sturen naar vacatures@rocvantwente.nl, voor een van de maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst waar nog plaats is. Tijdens de bijeenkomst vertellen we meer over onze onderwijsinstelling, hoe je docent kunt worden, welke vacatures we de komende jaren verwachten en hoe je werkweek als docent eruit ziet. 

ROC van Twente is 'Beste Werkgever'

Zoom

ROC van Twente behoort tot de Beste Werkgevers van 2015. Dit hebben Effectory en Intermediair op dinsdagmiddag 6 oktober 2015 bekendgemaakt in Theater Amsterdam.
In de categorie bedrijven met meer dan 1.000 werknemers is ROC van Twente geëindigd in de top 3 van de categorie mbo-instellingen met meer dan 1.000 medewerkers.

Meer weten? Check onze website rocvantwente.nl

Zoom

Jezelf ontwikkelen: dat staat centraal in al onze opleidingen. Bij ons leren jongeren een echt beroep! Elke dag werken ze aan hun eigen ontwikkeling, zodat ze straks als vakkracht aan de slag kunnen. En een goede vakkracht is goud waard!
Ook voor jongeren die een vavo-opleiding volgen, halen wij alles uit de kast om ze een solide basis te laten leggen voor de toekomst. Hetzelfde geldt natuurlijk voor al die deelnemers aan een educatief traject: iedereen is Selfmade @ ROC van Twente!

Lees meer op www.rocvantwente.nl/selfmade.